Fe i llibertat

(0)
Mi valoración:

Datos del libro

Papel
Clase de producto: Ensayos
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788425438288
Publicación: 05/2017
Formato: Rústica con solapas
Idioma: Catalán
Número de páginas: 120
Tamaño: 12.20 x 19.80
12.50 €

Plazo de entrega

Epub
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788425438295
Publicación: 05/2017
Formato: EPUB
Idioma: Catalán
7.49 €

Palabras claves

Aquest llibre recull el pensament de l'autora en els temes que són més fonamentals per a ella: la llibertat i l’amor, la justícia social i el compromís polític, la salut pública, el feminisme, la fe i el perdó.

A Fe i llibertat, Teresa Forcades entrellaça les seves experiències personals amb reflexions sobre l’ética, la religió i la política i mostra que la fe cristiana pot ser una força per al canvi radical. En el marc de la tradició de la doctrina social catòlica i la teologia de l'alliberament, aplica la seva perspectiva als temes que són fonamentals per a ella: la llibertat i l'amor, la justícia social i el compromís polític, la salut pública, el feminisme, la fe i el perdó.
Seguint l'estructura i el ritme de les cinc hores canòniques de la jornada monàstica, aquest llibre és una crítica audaç de l'explotació i la injustícia del statu quo. La seva crida a la llibertat, l'amor i la justícia trobarà ressò en qualsevol persona desencantada pel sistema econòmic i polític salvatge que margina els pobres i soscava el teixit de la vida social.

Otros libros del autor