El seu fill, una persona competent

Cap als nous valors bàsics de la família

(0)
Mi valoración:

Datos del libro

Papel
Título original: Dit kompetente barn
Clase de producto: Estudios
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788425427503
Publicación: 04/2012
Formato: Rústica con solapas
Idioma: Catalán
Idioma original: Alemán
Número de páginas: 228
Tamaño: 14.10 x 21.60
17.80 €

Plazo de entrega

Epub
Editorial: Herder Editorial
ISBN: 9788425431364
Publicación: 07/2012
Formato: EPUB
Idioma: Catalán
10.99 €

Palabras claves

La institució familiar passa per moments crucials en què els valors destructius que caracteritzaven la convivència en els models tradicionals i jeràrquics -com l'obediència, la violència física i emocional, o la conformitat- poden i han de transformar-se. Just a l'arrel de molts conflictes quotidians s'hi troba la incapacitat del pares de convertir el seu amor pels fills en un comportament que expressi veritalblement aquest amor i de transformar les seves bones intencions en una interacció fructífera.

 

 

Els infants són persones competents que poden ensenyar-nos el que nosaltres necessitem aprendre. Ens donen les claus que ens permeten recuperar la nostra competència perduda i ens ajuden a evitar els models educatius que ha no són útils, sinó més aviat destructius. Aprendre dels nostres fills exigeix molt més que simplement parlar democràticamente amb ells.

Jesper Juul, conegut internacionalmente pels seus llibres dedicats a pares i professionals, ens proporciona les claus d'un nou paradigma que possibilita una convivència harmònica basada en la comprensió i el respecte mutu.

 

 

Otros libros del autor