Autores -> Agenda
Agenda
Selecciona un mes o un día en concreto para ver los eventos relacionados.
Los días con eventos són los que están resaltados en rojo
Próximos eventos
02
Ene
Día: 02-01-2015
Hora: 18:00
Lugar: Barcelona

Marcelo Antoni imparte el taller: 'Las cuatro emociones básicas'

«Es un Taller Vivencial que tiene como finalidad aprender a reconocer las cuatro emociones, a gestionarlas, a transitarlas, y a acompañar y dejarse acompñar. Está destinado a profesionales en la relación de ayuda, para tener recursos para que el cliente o paciente aprenda a reconocer y gestionar asertivamente sus emociones.»

Viernes 2 de enero: 18 a 22hrs
Sábado 3 de enero: 9 a 14 y 16 a 20hrs
Domingo 4 de enero: 10 a 14hrs.

Precio del Taller: 150 €

Lugar: Espai TCI (C/Bruc, 149, Baixos)

Inscripciones: Espai Gestalt (C/Secretari Coloma, 16)
info@espaigestalt.com

21
Ene
Día: 21-01-2015
Hora: 00:00
Lugar: Universitat de les Illes Balears

III Congrés Català de Filosofia. Passat i present

Organizan: Societat de Filosofia del País Valencià, la Societat Catalana de Filosofia (IEC) i l'Associació Filosòfica de les Illes Balears.
Fecha: 21 a 23 de enero, 2015
Lugar: Universitat de les Illes Balears, Palma de Mallorca

Les societats de Filosofia del País Valencià, Catalunya i Illes Balears tenen uns objectius comuns, com són: impulsar la presència pública de la reflexió filosòfica, incrementar la recerca en filosofia i fomentar especialment els estudis sobre l'obra dels pensadors, filòsofs i intel•lectuals balears, valencians i catalans. En aquest cas concret celebram l'Any Ramon Llull dedicant a l'escriptor mallorquí la Secció VI. Ramon Llull i el lul•lisme. A la Secció VII es proposa la recerca sobre la poesia i escrits en prosa de Bartomeu Fiol, poeta. Així lligam Passat i Present. Volem contribuir a la realització i a la difusió de la filosofia i, d ' una manera destacada, de la filosofia produïda en llengua catalana. Un dels objectius del III Congrés és la defensa de la filosofia davant les diverses administracions (Ministeri d'Educació i Conselleries d'Educació de les Comunitats Autònomes). Volem promoure la formació filosòfica i l'actualització dels estudis filosòfics en l’ensenyament primari, secundari i universitari i defensar l’interès i la funció de la filosofia en tots els camps de la cultura i en especial en l'àmbit educatiu i li dedicam la Secció V. Didàctica de la filosofia.

http://www.uibcongres.org/filosofia/

Copyright 2013; Herder Editorial S.L. Todos los derechos reservados | Contacto | Política de privacidad | Mapa web
Herder Editorial Calle Provenza, 388 08025 Barcelona . Tel. (34) 93 476 26 26